Back

Volg jij een lerarenopleiding en wordt het de hoogste tijd om de geleerde theorie in praktijk te brengen? We kunnen je hulp goed gebruiken. Bij IVO Deurne zijn we altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires om ons team te versterken. Je kunt bij ons terecht voor alle niveaus, van praktijkonderwijs tot en met gymnasium.

Nieuwsgierig naar onze deelscholen? Kijk gerust even rond op de websites:
Sprongcollege
Hub van Doornecollege
Alfrinkcollege
Peellandcollege

Ruimte voor ontwikkeling
Op al onze deelscholen krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je wordt opgenomen in een hecht team van docenten en krijgt begeleiding van één van onze vakdocenten. Samen zoeken we naar de ideale invulling van jouw stageperiode, daarbij luisteren we naar jouw wensen en zijn we niet bang om je verantwoordelijkheden te geven.

IVO Deurne maakt deel uit van AOS Zuid-Oost Brabant, een samenwerkingsverband van zeven scholengroepen, een hogeschool en drie universiteiten. Gezamenlijk leiden we nieuwe leraren op in de regio. Voor meer informatie over AOS, klik hier.

Solliciteren
Dus ben jij op zoek naar een leuke stageplek op een middelbare school?  Twijfel niet, stuur je sollicitatie en CV via mail naar ons. Geef in je sollicitatie ook aan op welke deelschool je graag stage wil lopen.