Back

Goedgevulde kerstmarkt!

Afgelopen donderdag 19 december 2019 organiseerden wij onze jaarlijkse kerstmarkt. De hele donderdag hebben de eerste- en tweedejaarsleerlingen workshops gevolgd. Tijdens deze workshops maakten zij kerststukjes, kerstbrownies, vogelhuisjes, kerstengelen, kerstboompjes, kerststerren, appelflappen en nog veel meer. Veel leerlingen kwamen al gauw in de kerststemming en hebben met veel plezier samen gezorgd voor een goedgevulde kerstmarkt.

De kerstmarkt werd ook dit jaar druk bezocht door ouders, broertjes, zusjes, ooms, tantes en opa’s en oma’s. De sfeer was goed en er werd veel verkocht. Ook werd er fanatiek meegedaan aan de grote loterij die werd georganiseerd door leerlingen van leerjaar 3 en 4. Zij verlootten gratis diensten zoals de hond uitlaten, de auto wassen, boodschappen doen, tuinieren en er waren prijzen te winnen zoals een rondleiding door Lindeboom brouwerij, een cadeaubon van de schoonheidssalon en nog heel veel meer. Onze leerlingen hebben genoten van de gezellige sfeer en vonden het leuk om van elkaar te zien wat ze tijdens de workshops gemaakt hadden.

Tijdens deze kerstmarkt werd geld ingezameld voor ‘Stichting Hoestie’ (www.hoestie.nu). Hoestie.nu is een veilig online platform voor mensen met een ziekte, zodat zij hun naasten op de hoogte kunnen houden van alle ups en downs van het ziektetraject.